Szennyvíz-átemelők

Szennyvíz-átemelők bemutatása

Sanipump Hungária bemutatkozás
Cégünk különböző gazdasági formákban lassan 20 éve foglalkozik darálós WC-k, háztartási víz és szennyvíz-átemelők forgalmazásával szervizelésével. Az elmúlt évtizedekben folyamatos fejlődésüknek és több ezer vásárlóknak köszönhetően, hatalmas mennyiségű tapasztalatra tettünk szert, és a terület első számú szakértőjévé váltunk. Mi magunk is javítjuk szinte az összes darálós WC márkát, a Grundfos szakkereskedelmi- és szervizpartneri vagyunk. A jó Grundfos kapcsolat révén, nagyon jó áron tudunk beszerezni a termékkörünktől eltérő nagyobb méretű szennyvíz-átemelő telepet, szivattyúkat, víz nyomásfokozókat is, amik komplett társasházak ilyen jellegű igényeit, ki tudják szolgálni. Termékeink hazai fejlesztési ötletekkel, bár nem itthon gyártatjuk, mégis hazaibbak mint a sok világmárka, megbízhatóságban pedig felveszi a versenyt a legjobbakkal, miközben kedvezőbb az áruk.
Szlogenünk, a WC Fürdőt bárhová jelzi hivatásunkat, hogy bárhol, akár fő akár 2. helyiségként kialakítható legyen vizes helyiség WC fürdőszoba anélkül, hogy a gravitációs elvezetés miatt vastag 110 mm csövet kelljen hosszan rengeteg munka pénz és kosz árán a padlóba helyezni, ha lehetséges egyáltalán. Sok belvárosi, vagy műemléki ház, szuterén, vagy fél komfortos lakás van, ahol ezen eszközök használta vagy elkerülhetetlen, vagy anyagilag egy nagyon jó alternatíva.
Cégünk több modellel is jelen van a piacon, tudomásunk szerint a csak nálunk kapható WC csészével egybe épített szennyvíz átemelővel is. Ezekkel a modellekkel több is van, nemcsak a darálós WC hasznossága, de a hagyományos WC mögé építhető darálós WC- vel szemben az esztétikussága is előtérbe kerül. Erre viszont csak WC-t lehet rákötni. Hagyományos készülékeinkre a WC-n kívül még akár 3 más pl. mosdó, zuhanyzó, vagy akár bojler, kondenzációs kazán kondenz vize is ráköthető. Utóbbi termékek, pl. OPTIMUM WC+3 a megszokott légkapcsolásos megoldás helyett, kényszerkapcsolással működnek, ami miatt már 6 cm-en bekapcsolnak, akkor is, ha a folyadék nagyon lassan kerül bele a készülékbe. AZ OPTIMUM SH-2 kizárólag hígszennyvíz átemelésre alkalmas készülékünk, ami ideális WC nélküli vizesblokkok, konyhák kialakításához, utóbbiba zsírfogó beiktatása ajánlott, ami szintén megtalálható kínálatunkban.
Különleges termékünk még a MAXIMUM WC+3, ami egy 800W-os, különleges, húsdarálóhoz hasonlatos őrlőszerkezetével, közösségi helyeken nagy biztonsággal birkózik meg olyan feladatokkal is, ami a legtöbb hasonló termék meghibásodásához, eldugulásához vezetne.
Itt megtalálható referencialistánk tanúskodik arról, hogy nem hiába vagyunk Magyarország egyik vezető cége ebben a szegmensben. A FREI kávézók még nemzetközi szinten létesített kávézóik esetében is ragaszkodnak a mi termékeinkhez.
A cégünk, a hazai piacon, egyedülálló módon, egy ingyenes gépregisztrációt követően az eddigi 2 év helyett 3 év garanciát biztosít, ezzel is erősítve, garantálva termékeink minőségét, megbízhatóságát.
A termékeink szerelhetősége, alkatrész ellátása is kimagasló. Remélem hamarosan közös, gyümölcsöző együttműködés jön létre cégeink között.

Tisztelettel: Gál Zoltán
Sanipump Hungária 06 30 285-7977


SANIPUMP HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Darálós WC és őrlőszivattyús vízátemelő forgalmazó és szakszerviz
GRUNDFOS szakkereskedelmi és szerviz partner.
H-1205 Budapest, Nagykőrösi út 51.
Tel./Fax: +36 30 285-7977
www.wcdaralos.hu
info@wcdaralos.hu




A tájékoztató anyagot az MTOSzSz díjtalanul tette fel a hírek oldalára, mivel a társasházak, közös képviselők részére fontos információkat tartalmaz az anyag. Ezt a szolgáltatást mindenki részére biztosítjuk, ha az általa leadott anyagok kapcsolódnak a társasházak mindennapjaihoz.

Kaplonyi György
MTOSzSz elnöke