A társasházkezelés felé nyit a Portfolio konferenciája

Első alkalommal fordít kiemelt figyelmet a társasházkezelésre a Portfolio ingatlanüzemeltetéssel foglalkozó konferenciasorozata, amelynek ezúttal a Sofitel Hotel Budapest ad otthont május 14-én, szerdán reggel 8 órától.

A fél évtizedes múltra visszatekintő konferenciasorozat részvevői megvizsgálják a társasházkezelői szektor sajátosságait, így például a piac összetételét, a verseny erősségét és a szereplők előtt álló legfőbb kihívásokat, valamint azok lehetséges megoldásait.

A Portfolio rendezvényén emellett az ingatlanüzemeltetés más területeit érintő előadások is elhangzanak. Egyebek mellett szóba kerülnek a leghatékonyabb energiabeszerzési módszerek, a műszaki üzemeltetés kihívásai, a bérlők megtartása, a távhő alkalmazásának előnyei, valamint a bankok tulajdonába került bedőlt és problémás ingatlanok sorsa.

A konferenciának az előkelő Sofitel Hotel Budapest ad otthont, az előadók között pedig az ingatlanüzemeltetői szakma jeles képviselői szerepelnek. A részvételi díj személyenként 29.000 forint + áfa, a szervezők a további jegyek árából kedvezményt biztosítanak!