Jelenjen meg a szakma legjobbjai között

Szövetségünk megújuló honlapján lehetővé tette, hogy tagjai bemutatkozhassanak a nyilvánosság előtt: a főoldalon elérhetővé vált térkép segítségével mostantól bárki szabadon böngészheti az ország legmegbízhatóbb közös képviselőit.

Az MTOSZSZ a társasházkezelők védelme és a szakma társadalmi megítélésének javítása érdekében összegyűjti a legjobb közös képviselőket, akiknek megjelenési lehetőséget is biztosít. Kérjük, regisztráljon oldalunkon, majd - mindösszesen évente 2400 forintért - kérje tagsági felvételét, hogy az Ön vállalkozása is tagja lehessen ennek a kiemelt körnek.

A regisztrációt követően a Tagság menüpontban a Tagsági jelentkezés fül alatt kérheti felvételét az MTOSZSZ-be. Tagságát tagdíjbefizetését követően aktiváljuk. Kérjük, ez idő alatt a lehető legrészletesebben töltse ki Profilját, amelyet - tagsága elnyerését követően - a Profil menüpont Közzététel fülén hozhat nyilvánosságra.

Tagjainknak minden évben kiállítunk egy Tagsági igazolványt, amelyet elektronikusan elküldünk, vagy rendezvényeinken személyesen adunk át. Emellett tagjaink személyre szabott, az MTOSZSZ logójával ellátott névjegykártyát is igényelhetnek, száz darabonként nettó 5 ezer forintos áron.

Jelentkezzen tagnak még ma, és növelje vállalkozása sikerességét!