BLOCK 2000 Quadratus Kft.

BLOCK 2000 Quadratus Kft.


Cím: 6722 Szeged, Török u. 3. Megközelíthető a Mérey utcai tüdőszűrő és a festékbolt közötti bejáró felöl
Telefon: 06-62-429-804
Fax: 06-62-329-804
Mobil: 06-30-9635-614
E-mail: block2000@block2000.hu
Weblap: www.block2000.hu
Postacím: 6701 Szeged, Pf: 442
Cégvezető: Kaplonyi György
Irodavezető: Németh Gyuláné
Gazdasági vezető: Gyurisné Sánta Henriette
Tevékenységi körök:

  • Társasházak közös képviselete,
  • Ingatlankezelés, lakásszövetkezeti ügyintézés, kezelés
  • Társasházak részére könyvelés,
  • Pályázatok készítése, lebonyolítása,
  • Társasház részére közbeszerzési eljárás lefolytatása,
  • Társasház részére hitelügyintézés,
  • Biztosítási ügyintézés,
  • Tanácsadás
  • Társasházak részére könyvvizsgálat elkészítése
  • Ingatlanforgalmazás

Sokszor felteszik a kérdést, mitől jó egy közös képviselő?

Erre nagyon nehéz röviden válaszolni. Szerintünk a közös képviselő akkor jó, ha megtalálja az általa kezelt társasház számára legjobb megoldásokat, és úgy tudja üzemeltetni a társasházat, hogy szinte azt a tulajdonosok nem is érzékelik. A meghibásodásokat a lehető leghamarabb kijavíttatja, az időszakos karbantartási munkákat időben elvégezteti. A felújítási munkáknál előre és hosszú távra tervez.

Jó közös képviselő viszont nem létezik, jó lakóközösség nélkül! Önök nélkül nem megy!

Ha Önök nem partnerek az üzemeltetésben, a tulajdonsok nem tudnak dönteni fontos kérdésekben (pld: mi legyen felújítva? hőszigeteljük a házat vagy a liftet újítsuk fel, fessük ki a lépcsőházat, stb.?), akkor a közös képviselő a "többségi döntést" kell, hogy végrehajtsa, és a "kissebbség" marad elégedetlen. Viszont sokszor a "kissebbségnek" nagyobb a "hangja"!

Napjaink egyik legnagyobb problémája, hogy a közös költség behajtását milyen hatékonysággal tudja megoldani a közös képviselő. Szerencsére a törvényi változások segítették az előrelépést, de a végrehajtások még mindíg nagyon lassúak. A közös költség hatékony behajtása érdekében mi is nagy előrelépéseket tettünk.

Összegezve a jó közös képviselő, amikor kell észrevehetetlen, de jól tudja szervezni, irányítani a társasház folyamatos karbantartását, felújítását. Megfelelő technikai háttérrel rendelkezik, hogy ügyfeleit ki tudja szolgálni, tájékozottságában, tudásában naprakész, udvarias, de ha kell tud szigorú is lenni (behajtások, tulajdonsok érdekeinek képviselete). Mi igyekszünk ezeknek a követelményeknek megfelelni, és bízunk benne,hogy ebben Ön is partnerünk lesz.

BLOCK 2000 Quadratus Kft.BLOCK 2000 Team Kft.