BLOCK 2000 Team Kft.

BLOCK 2000 Team Kft.


Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 17. fsz. 3.
Telefon/fax: 06-1-220-4954
Mobil: 06-30/635-3183
E-mail: block2000.bp@block2000.hu
Weblap: www.block2000.hu
Postacím: 1580 Budapest, Pf: 98
Ügyvezető: Molnár Sándor
Tevékenységi körök:

  • Társasházak közös képviselete,
  • Ingatlankezelés, lakásszövetkezeti ügyintézés, kezelés
  • Társasházak részére könyvelés,
  • Tanácsadás
  • Társasházak részére könyvvizsgálat elkészítése

Sokszor felteszik a kérdést, mitől jó egy közös képviselő?

Erre nagyon nehéz röviden válaszolni. Szerintünk a közös képviselő akkor jó, ha megtalálja az általa kezelt társasház számára legjobb megoldásokat, és úgy tudja üzemeltetni a társasházat, hogy szinte azt a tulajdonosok nem is érzékelik. A meghibásodásokat a lehető leghamarabb kijavíttatja, az időszakos karbantartási munkákat időben elvégezteti. A felújítási munkáknál előre és hosszú távra tervez.

Jó közös képviselő viszont nem létezik, jó lakóközösség nélkül! Önök nélkül nem megy!

Ha Önök nem partnerek az üzemeltetésben, a tulajdonsok nem tudnak dönteni fontos kérdésekben (pld: mi legyen felújítva? hőszigeteljük a házat vagy a liftet újítsuk fel, fessük ki a lépcsőházat, stb.?), akkor a közös képviselő a "többségi döntést" kell, hogy végrehajtsa, és a "kissebbség" marad elégedetlen. Viszont sokszor a "kissebbségnek" nagyobb a "hangja"!

Napjaink egyik legnagyobb problémája, hogy a közös költség behajtását milyen hatékonysággal tudja megoldani a közös képviselő. Szerencsére a törvényi változások segítették az előrelépést, de a végrehajtások még mindíg nagyon lassúak. A közös költség hatékony behajtása érdekében mi is nagy előrelépéseket tettünk.

Összegezve a jó közös képviselő, amikor kell észrevehetetlen, de jól tudja szervezni, irányítani a társasház folyamatos karbantartását, felújítását. Megfelelő technikai háttérrel rendelkezik, hogy ügyfeleit ki tudja szolgálni, tájékozottságában, tudásában naprakész, udvarias, de ha kell tud szigorú is lenni (behajtások, tulajdonsok érdekeinek képviselete). Mi igyekszünk ezeknek a követelményeknek megfelelni, és bízunk benne,hogy ebben Ön is partnerünk lesz.

BLOCK 2000 Quadratus Kft.BLOCK 2000 Team Kft.