Rólunk

Az MTOSzSz 2004-ben jött létre a társasházi közös képviselők napi politikától független szakmai, érdekvédelmi egyesületeként. Alapító elnöke Langer Iván volt, aki sajnos napjainkra már nem lehet közöttünk.

Megalakulásunk óta célunk, hogy:
  • érdekképviseletként részt vegyünk a törvények, rendeletek előkészítésében,
  • segítsük a közös képviselők tájékozódását a törvényváltozásoknál,
  • továbbképzéseket, tájékoztatókat szervezzünk,
  • közvetlen szakmai, jogi tanácsokat adjunk,
  • összességében pedig egy szakmai kamara kialakítását ösztönözve egységesítsük a társasházkezelői követelményeket egy szakmai etikai kódex megalkotása és betartatása mellett.

Honlapunkat, munkánkat e célok elérése érdekben fokozatosan fejlesztjük.

Fórum oldalainkon a lehető legfrissebb információkat igyekszünk megadni tagjainknak, fórumozónknak. Ha javaslata van valamilyen téma indítására, kérjük, jelezze és igyekszünk az igényeknek eleget tenni.

Az MTOSzSz megalakulása óta állandó média partnerünk a Társasházi Magazin (www.thmagazin.hu), amely egy politikamentes lap, tárgyilagos képet fest a jelenről és optimistán tekint a jövő felé.

A társasházkezelői tevékenység komoly szakmai tudást és felkészültséget igényel. Mindig adódnak különleges esetek és körülmények. Ha tanácstalan, a Társasházi Magazin és az MTOSzSz honlapja segít a problémák megoldásában.

A Társasházi Magazin és az MTOSzSz fórumoldalai egy kapaszkodóként működnek, hogy ne kelljen több tucat lapra előfizetni, egy helyen megtalálható legyen mindaz, ami a napi teendők elvégzéséhez szükséges. Itt megtalálhatóak a törvényi előírások, takarékossági lehetőségek, korszerű felújítási módozatok.

Kérjük, regisztráljanak az oldalon, majd kérdéseikkel és észrevételeikkel segítsék közös munkánkat!

Amennyiben közvetlenül is segítené szövetségünk munkáját, kérjük, jelentkezzen tagnak, aminek éves díja mindössze 2 400 forint. Várjuk minden közös képviselő (akár magánszemély, egyéni vállalkozó, vagy társaság), továbbá egyesület és társasház jelentkezését!

Kaplonyi György
Elnök
MTOSZSZ