Hírek

Budaesti pályázati lehetőségek

Budapest Főváros Önkormányzata decemberben két pályázatot indított útnak a főváros zöldítése érdekében.

Népszámlálás segítésére felhívás

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2022. október 1. és november 28. között népszámlálást hajt végre

Népszámlálás

Levélminta a társasházi közös képviselőknek, társasház kezelőknek

Új felület a vízmérőállás tömeges rögzítésére

A Fővárosi Vízművek számos intézkedést vezetett be annak érdekében, hogy lassítani tudja a koronavírus terjedését, enyhíteni tudja a járványhelyzet súlyosságát. Ehhez az Ön együttműködésére és segítségére is számítanak.

Társasházakra vonatkozó intézkedések a koronavírus miatti vészhelyzet idejére

A Kormány 102/2020. (IV. 10.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezésekről

TANÁCSOK TÁRSASHÁZAK, TÁRSASHÁZ KEZELŐK (KÖZÖS KÉPVISELŐK) RÉSZÉRE A COVID-19 JÁRVÁNY IDEJÉRE

Megjelent: 2020. április 01.

Hogyan kell az adót megfizetni a NAV-nak.

Adófizetési módokról tájékoztatás a NAV hírlevele alapján

Az mtoszsz.hu oldal beállítása

Sokan jelezték, hogy nem kapnak üzenetet az mtoszsz.hu oldalról

Elhalasztották a közös képviselők regisztrációját

Újból csúszott egy évet a közös képviselők regisztrációja

KONFERENCIA: Sikeres évkezdet a változások és lehetőségek ismeretében 2020

2019. november 28-án a Társasházi Magazin című folyóirat, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének médiatámogatója lakhatási konferenciát tart.

Adatkezelés a társasházban

Adatkezelő a Társasház? Olvassa el cikkünket és tisztán fog látni!

Konferencia - Házhoz jön a vízóraállás - fővárosi vízművek

Házhoz jön a vízóraállás! Távleolvasási konferencia és mini expo.

Meghatalmazás a társasházi közgyűlésre

Sokszor vita tárgya,hogy szabályos-e valaki meghatalmazása? Főleg ha a meghatalmazásokkal többség alakul ki..

Elektronikus számlázás szabályai

Az elektronikus számla készítésének, befogadásának szabályai

Bontás nélküli is lehet ejtő eső- és szennyvízelvezető rendszert felújítani!

Sokszor jelzik közös képviselők, hogy sok problémát okoz a régi épületekben a szenny-vízvezetékek, esővíz vezetéke felújítása, a sok bontási és visszajavítási munka miatt. Ezért bemutatunk egy új technológiát.

Nyílt levél a társasházak állami támogatása érdekében

Tisztelt társasházkezelő kollégák, közös képviselők! Az alábbi nyílt levelet küldtem el Bánki Erik országgyűlési képviselő úr részére, hogy legyen egy támogatási rendszer a társasházak felújítási alapjának kezelésére, támogatására. A nyílt levél a fórum oldalon letölthető! Elnézést a dátumot elírtam, de leég nagy volt a nyomás az elmúlt két napban!

LTP állami támogatás megszüntetése,

Megszűnt az állami támogatás az LTP-k után. Itt a megjelent törvény! (forrás: Magyar Közlöny)

A Lakástakarék-pénztár haldoklik!

Tisztelt Kollégák! Egyéni képviselő indítványban meg kívánják szüntetni az LTP állami támogatását! A törvényjavaslatot benyújtó képviselő úrnak írtam ezt az E-mailt, de jó lenne ha minden képviselő megértené! Valószínűleg a sajtóban (ha van még ilyen) is nagy vízhangja lesz az ügynek! A javalat még nagyon friss, ma 10:55-kor lett benyújtva!

Új lakóingatlan áfája 2020.. január 01-től

Tisztelt Kollégák! Az alábbi anyagot tájékoztatásként tettem fel a hírek közé. A társasház kezelést nem érinti közvetlenül, de egy új építésű társasház átvétele esetén a lakók megkereshetik Önöket ilyen kérdésekkel. Önök a NAV napi gyakorisággal készülő, automatikusan generált hírlevelét olvassa. A választott hírlevél-kategóriákban az alábbi új információk jelentek meg: Tájékoztató a 2019. december 31-ét követően értékesített egyes lakóingatlanok áfa-rendszerbeli kezeléséről (forrás: noreply@hirlevel.nav.gov.hu)

Kell-e közgyűlés az adatvédelmi szabályzat elfogadásához?

A mai napon többen jelezték, hogy egyes újságokban megjelent, hogy a közgyűlésnek kell elfogadnia az adatvédelmi szabályzatot. Sajnos sok téves információ kering a kérdésben. Ezeket szeretnénk tisztázni.

Hogyan csökkentsük a gáz átalánydíjat a távfűtéses lakásokban!

Kedves Szövetkezeti Elnökök és Közös Képviselők! Évek óta küzdök azért, hogy a gázszolgáltatásért átalány díjat fizető Lakásszövetkezetek és Társasházak részére lehetővé tegyem valós fogyasztásuk mérését. Teszem ezt azért, mert a fogyasztókhoz eljutó gáz mennyiség kb. 2/3-ad része mérőórákon keresztül, azaz mért mennyiségként, míg a fennmaradó 1/3-ad rész átalánydíjként, azaz méretlenül kerül számlázásra a felhasználók részére. Az átalánydíj azonban a ténylegesen fogyasztott mennyiségen túl tartalmazza a gáz szállítása során-, közterületi-, csatlakozói vezetékein keletkező veszteségeket is, azaz a szolgáltató összes veszteségét az átalánydíjasok fizettetik meg.

Rezsicsökkentés plusz!

Kibővítették a rezsicsökkentést a ház központi fűtéssel rendelkező társasházak esetében!

Közös képviseletek és lakásszövetkezetek szakmai napja

Szeretettel meghívjuk Önt a Fővárosi Vízművek Zrt. szolgáltatási területén működő közös képviseletek és lakásszövetkezetek képviselői számára szervezett szakmai napra, melyet 2018. április 12-én tartunk a Fővárosi Vízművek Üzemviteli Központjának Tisza-termében.

37/2018. (III.8.) korm. rendelete

A Kormány 37/2018. (III. 8.) Korm. rendelete az egyetemes szolgáltatást igénybe vevő lakossági földgázfogyasztók részére biztosított téli rezsicsökkentésről

Rovarok a társasházban

Elindítunk egy kisebb hír sorozatot, mivel több kérdést is kaptunk ilyen ügyekben. A következő cikk az ágyi poloskáról lesz,mivel aktuális napi problémaként jelent meg.

Közös képviselőt keresnek

Pályázati kiírás Közös képviselet ellátására

Mikorra várható és milyen lesz a panelprogram?

A várható panelprogram nagyon sokunkat érdekel, ezért a konferencia indító kérdése lesz a várható panelprogram.

Gyakorlati kérdések, konferencia stílusban #2

Mostani konferenciánk vezérfonala, mit és hogyan hibázhat a közös képviselő, hogyan előzzük meg hibáinkat, hogy zökkenőmentes, megfelelő társasház-kezelési tevékenységet végezhessünk. Tanuljunk hibáinkból!

Milyen kazánra lehet cserélni régi központi fűtéses kazánunkat

Nagyon sokan kérdezik, hogy a jelenlegi jogszabályok mellett milyen kazánnal tudják lecserélni régi kazánjukat. Itt szeretnénk bemutatni egy lehetséges megoldást.

A közös költség behajtás anomáliái

A mai napon egy rövid interjút adtam az ATV-n, mivel egyes panel épületekben (Havanna lakótelep), PROXY használatával korlátozták a lift használatát. A közös költséggel tartozókat kizárták a lifthasználatból.

Panelfelmérés 2017

Itt a lehetőség hogy mi is befolyásolhassuk a panelházakra kiírt pályázatok témáját! Ezen egyszerű kérdőív kitöltésével, máris sokat tehetünk az életszinvonalunk növelésérét! Illetve a kitöltők között kisorsolunk 4db 1TB-os külső mervelmezt!

Panelek felméréséhez segítség kérése

A Miniszterelnökség felkérte az MTOSzSz-t, hogy segítsen a panelfelújítási program előkészítésében. A Miniszterelnökség és az ÉMI Kft-t kérte fel arra a feladatra, hogy a panelprogram új szakaszának szakmai megalapozásához szükséges korróziós állapotfelmérés első ütemét sürgősséggel, 2017. szeptember 10-ig elvégezze. A korróziós állapotfelmérés célja, hogy átfogó képet kapjunk a különböző időszakban, különböző csomóponti megoldásokkal készült panelos épületek csomópontjaiban a kapcsolódó acélbetétek állapotáról.

A beléptetés ellenőrzése, irányítása

Okostelefonnal lehet kiszűrni a jogtalan kapunyitást, és talán még több területen is ellenőrizhetővé tehető a felhasználás. Nem lehet a beléptetőket "másolni", betanítani.

MTOSzSz 2016. évi beszámoló közgyűlése

Az MTOSzSz éves beszámoló közgyűlését tartja, melyre meghívja tagjait és az érdeklődőket. A közgyűlés nyílt, nem tagok is részt vehetnek rajta. A Meghívó, kiegészítve a beszámolókkal és a feladattervvel, minden tagunknak elektronikusan megküldtük.

Szabályok és munkanemek, amelyek ellehetetlenítik vagy segítik a társasházak működését

M E G H Í V Ó Tisztelt Közös Képviselő, Számvizsgáló Bizottsági Tag, Lakásszövetkezeti Elnök, Lakástulajdonos! 2017. május 18-án a Társasházi Magazin című folyóirat, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének médiatámogatója lakhatási konferenciát tart Szabályok és munkanemek, amelyek ellehetetlenítik vagy segítik a társasházak működését

Szennyvíz-átemelők

Szennyvíz-átemelők bemutatása

Tájékoztató tűzvédelmi előadó tevékenységéről

Tisztelt MTOSZSZ tagok, társasház tulajdonosok, kezelők, közös képviselők, egyesületek, szövetségek, érdekképviseletek! Kovács Lajos tűzvédelmi előadó, egyéni vállalkozó vagyok. 2001. év óta foglalkozom tűzvédelemmel, jelenleg egyéni vállalkozóként ténykedek, amelynek gerincét az EVIDENT megnevezésű, utánvilágító, tűzvédelmi, munkavédelmi, tájékoztató, tiltó, rendelkező és menekülési útvonal jelölő biztonsági jelek, lakossági, ipari és kereskedelmi célú gyártása és forgalmazása teszi ki.

VULCAN és CALMAT Környezetbarát vízkőmentesítő berendezések

A probléma: az otthonunkban, kereskedelmi és szociális intézményekben, ipari üzemekben használt víz tele van ásványi anyagokkal, főleg magnéziummal és kalciummal melyek egyébként a szervezet számára hasznosak, de lerakódásuk komoly károkat okoz. Melyek ezek: - energiaveszteség, alkatrészek vagy akár egész berendezések meghibásodása, a lecsökkenő keresztmetszet miatt nyomásveszteség, kapacitáscsökkenés, a hűtő, fűtő rendszerek alulműködése vagy működésképtelensége. Megnövekedett javítási, fenntartási költségek, a lerakódások eltüntetéséhez használt vegyszerek plusz költségei, és az általuk okozott környezetterhelés miatti károk.

Lehetőség tetőtér beépítésre, társasházak számára!

Tisztelt Közös képviselők! A társasházak sokszor nagy összegű felújításokra szorulnak, ilyenkor megoldás lehet, ha a tetőterüket értékesíteni tudják és abból elvégzik a felújítást. Az alábbi ajánlat is erről szól. Sok sikert a munkához! Kaplonyi György MTOSzSz elnöke

Közös képviselőknek pályázati kiírás Balatonföldvári üdülő kezelésére

FESZTIVÁL TÁRSASHÁZ 8623 Balatonföldvár Rákóczi u. 32-40 A jelenlegi társaswház kezelő megbízatása 2017 május 31.-én lejár, ezért a társasház pályázatot hirdet, a társasház kezelői pozíció betöltésére.

A TÁRSASHÁZI TÖRVÉNY MAGYARÁZATA című könyv előzetese

A HVG-ORAC Kiadó Kft. gondozásában hamarosan megjelenik a társasházi törvény című kiadványuk, ennek könyvismertetőjét küldjük meg Önöknek! A pontosabb, gyorsabb eligazodás végett.

Szelektív hulladékszállítás problémái

TÁJÉKOZTATÁS A szelektív hulladékgyűjtési problémáiról

MTOSzSz szakmai, gyakorlati továbbképzés terve 2016-2017

Az MTOSzSz tervez egy szakmai továbbképzést MTOSzSz tagoknak. A továbbképzés célja a gyakorlati ismeretek, tapasztalatok bemutatása, segítségnyújtás a korszerűbb, egységesebb ingatlankezelés elérése. A továbbképzésen csak szakképzett kollégák vehetnek részt, akik aktív társasházkezelést, ingatlankezelést, közös képviseletet látnak el. A foglalkozásokon készült előadói anyagok, mintaokmányok kiadásra kerülnek a résztvevők részére. A továbbképzés költsége, csak a rendezvény és előadói költségeket tartalmazzák, de így is kb. 20.000,- Ft/főre jön ki. Jelentkezni csak a teljes sorozatra lehet, egy-egy foglalkozásra nem! A programot akkor indítjuk el, ha legalább 25 fő jelentkezik a rendezvényre. A program anyagára várunk kiegészítő javaslatokat, véleményeket, mert a program még rugalmasan módosítható!

FŐGÁZ ajánlata házközponti fűtés korszerűsításre

Házközponti fűtési hőközpont felújítása

MTOSzSz éves beszámoló közgyűlési meghívója

Tisztelt MTOSzSz Tagok! Az alábbiakban minden tagunkat meghívjuk az MTOSzSz éves beszámoló közgyűlésére. A pénzügyi beszámolót és a beszámolót, az éves tervvel együtt, a vezetőség ellenjegyzése után, feltesszük a honlapra!

Társasházi elmélet és gyakorlat 2016-ban!

2016. április 14-én a Társasházi Magazin című folyóirat, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének médiatámogatója lakhatási konferenciát tart Társasházi elmélet és gyakorlat 2016-ban címmel

TECHEM konferencia

A kötelező költségosztás kötelezően belép a társasházak életébe, ezért a TECHEM Kft., a Társasházi Magazinnal közösen szakmai konzultációt tart, ahová várják aközös képviselőket!

Rendszerszinten átalakul a hulladékgazdálkodás

Rendszerszinten átalakul a hulladékgazdálkodás, és nem tudjuk, hogy ez hogyan fogja érinteni a társasházakat!

A társasház, mint olyan ..., fogalomtár

Minden amit a társasház fogalma takar, általános tájékoztató anyag, amit azért érdemes átolvasni, mert aktualizálva lett napjainkra

Változás a kéményseprést szabályzó jogaszbályokban

Változások történtek a kéményseprést szabályzó jogszabályokban, melyek a közös képviselőt is érintik

Újabb feladatot kaptak a közös képviselők, ami szinte végrehajthatatlan!

Az OTSZ változásával újabb feladat hárul a közös képviselőkre, amit szinte lehetetlen megtartani. Az OTSZ előírja, hogy a közös képviselő köteles gondoskodnia tűzvédelmi szabályok megismertetéséről, MEGTARTÁSÁRÓL és MEGTARTATÁSÁRÓL. Ez az utolsó kettőt hogyan gondolták?

Kellemes ünnepeket!

Kellemes ünnepeket kíván az MTOSZSZ!

MTOSzSz logó használati jogának visszavonása

MTOSzSz logó használati jogának visszavonása

Üzletszerűen végzett társasházkezelői tevékenység bejelentése, ellenőrzése, nyilvántartása

Üzletszerűen végzett társasházkezelői tevékenység bejelentése, ellenőrzése, nyilvántartása /forrás: magyarorszag.hu/

Amit a főmérő-mellékvízmérők közötti különbözetről tudni kell

Ezúton szeretettel meghívjuk az MTOSZSZ oldal tagjait a Fővárosi Vízművek Zrt. közös képviseletek és lakásszövetkezeti tisztségviselők számára rendezendő szakmai apjára, melyet 2015. október 15-én tartunk a Fővárosi ízművek Üzemviteli központjának Tisza-termében].

Közeledik nemzeti ünnepünk augusztus 20.-a, melynek kapcsán, a középületen és utcákon megjelennek a lobogók.

Az ünnepi hangulat nélkülözhetetlen tartozékát, legfontosabb jelképünket a NEMZETI ZÁSZLÓT szeretnénk figyelmébe ajánlani rendkívül kedvező áron, kiiktatva a különféle kereskedelmi láncokat.

Új kormány rendelet lett elfogadva.

A kormány elfogadta a jegyző társasházak feletti törvényességi felügyeletének eljárási szabályairól szóló rendeletet.

"Gyakorlati megoldások az új Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek szerint" konferencia

Változtak az épületek tűzvédelmi követelményei – a változás Önt is érinti! Az MTOSZSZ tagjai ingyen vehetnek részt a konferencián!

MTOSzSz 2014. évi beszámoló közgyűlése

Tisztelt tagjaink! A Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének 2014. évi beszámolója, éves közgyűlése lesz 2015. május 29-én 09.30-tól, Budapesten az "Ypsilon cafe" különtermében.

Hungarotherm/Reneo meghívó

Ezúton meghívjuk Önt a HUNGAROTHERM/RENEO (2015. április 15-19. Hungexpo) kiállításra,

Fővárosi Vízművek leolvasási tájékoztatója

A Fővárosi Vízművek kiadta az éves leolvasási tájékoztatóját és a leolvasás ütemtervét. EZ a rendszer csak a meleg víz hődíjelszámolását fogja megnehezíteni, mivel nem lesz sűrített leolvasás, csak a tulajdonos jelentheti a vízóraállását. Tehát el kell gondolkodni a meleg víz hódíj elszámolása milyen sűrűséggel (ütemezéssel) legyen a későbbiekeben.

Energiahatékony építés és felújítás 2015 Országos konferencia az épületenergetika jogszabályi és műszaki aktualitásairól

Konferencia az energiahatékony felújításról – kedvezményes részvételi díj

Pályázzunk sikeresen, valósítsuk meg korszerűen 2015

2015. február 24-én a Társasházi Magazin című folyóirat, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének médiatámogatója lakhatási konferenciát tart Pályázzunk sikeresen, valósítsuk meg korszerűen 2015 címmel, amelyre szeretettel meghívjuk Önt.

Tájékoztató az Otthon Melege Pályázat előkészítéséhez

TÁJÉKOZTATÓ társasházi pályázati lehetőségről, 5-60 lakásos társasházak részére

Lakóépületek tűzbiztonsága az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat által

„Lakóépületek tűzbiztonsága az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat által” elnevezésű országos konferencia az Országos Tűzmegelőzési Bizottság szervezésében

Pályázati lehetőség fog megnyílni a társasházak részére

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kiadta a ZFR-TH/15 pályázati feltételrendszert, a az "Otthon Melege Program" keretében a "Társasházak energiamegtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása alprogramjára.

2015 - a társasházak, lakásszövetkezetek szemszögéből nézve.

Mit vártunk 2014-ben és mit kaptak a közösségek. Vártuk egész évben az energia- megtakarítást segítő PÁLYÁZAT kiírását, de hiába. Vártuk az egyre növekvő számú közös költség tartozóval szembeni eljárás eszközeinek megteremtését, sikertelenül. Vártuk a közmű szolgáltatók elszámolási feltételeinek javítását, egy-két esetet kivéve sikertelenül. És még sok mindent lehetne felsorolni.

Kellemes ünnepeket!

Kellemes ünnepeket kíván az MTOSZSZ!

Célpontban az egészséges lakhatás 2014

2014. november 25-én a Társasházi Magazin című folyóirat, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének médiatámogatója lakhatási konferenciát tart

Konferenciameghívó - Európai társasházfelújítási módszereket ismerhet meg az Energia Klub októberi rendezvényén

Hogyan újítsuk fel társasházainkat? Tanuljon az Európai Unió által támogatott projektek tapasztalataiból, ismerje meg a legújabb brüsszeli módszereket! Az Energia Klub kétnapos nemzetközi konferenciát szervez Budapesten október 2-3. között a Radisson BLU Béke Hotelben (Teréz krt 43.) Épületfelújítás energiahatékonyan és megújulóenergia-rendszerek felhasználásával címen.

MTOSZSZ-konferencia - A lakók otthontartása jelenti a legnagyobb gondot a társasházi gázfelülvizsgálatokon

A tulajdonosok megfelelő értesítése és otthontartása jelenti az egyik legnagyobb gondot a tízévente kötelező társasházi gázfelülvizsgálatok közben, amit a balesetek megelőzése érdekében – a szankciók hiányában is – a leghatározottabban ajánlott elvégezni – derült ki az MTOSZSZ csütörtöki ingyenes konferenciáján elhangzott előadásokból és észrevételekből. A gázfelülvizsgálatok menetéről Gotthard Béla, a Főgáz Földgázelosztási Kft. szolgáltatási osztályvezetője tartott előadást június 5-én, szövetségünk budapesti rendezvényén.

Házfórum - Most érdemes napkollektorra gyűjteni!

A Házfórum felmérése szerint mintegy 400 ezer magyar család szeretne néhány éven belül megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos beruházást megvalósítani az otthonában. Az OTP Lakástakarék szerint most különösen érdemes elkezdeni a spórolást a hasonló fejlesztésekre. A lakástakarékban történő gyűjtögetés ugyanis kiemelt, tíz százalék feletti hozamot kínál, a megvalósult korszerűsítés pedig jelentősen csökkentheti az ingatlan rezsiköltségeit.

Új fórum a gázfelülvizsgálat kérdéseiről és tapasztalatairól

Gázfelülvizsgálat címmel új fórumot indított szövetségünk megújuló honlapján, ahol a témát érintő valamennyi kérdésüket, véleményüket és tapasztalatukat megoszthatják. Kérjük, amennyiben még nem felhasználónk, töltse ki ingyenes regisztrációs felületünket és hozzászólásával segítse a társasházkezelők munkáját!

Jelenjen meg a szakma legjobbjai között

Szövetségünk megújuló honlapján lehetővé tette, hogy tagjai bemutatkozhassanak a nyilvánosság előtt: a főoldalon elérhetővé vált térkép segítségével mostantól bárki szabadon böngészheti az ország legmegbízhatóbb közös képviselőit.

Ingyenes konferencia a gázfelülvizsgálatról

Szövetségünk június 5-én, csütörtökön 16 órától tartja soron következő ingyenes konferenciáját, amelynek témája a gázfelülvizsgálat szabályai, valamint az ahhoz kapcsolódó társasházkezelői feladatok.

Kérésre meghosszabbítható a távfűtés a fővárosban

A megszokottnál hidegebb időjárás miatt a FŐTÁV lehetővé teszi, hogy a társasházakban a fűtési időszak, vagyis május 15. után is fenntartsák, vagy visszakapcsolják a távfűtést.

Portfolio-konferencia – Nehéz de lehetőségekkel teli a társasházkezelői szakma

Idén először vette napirendjére a társasházkezelői tevékenységet a Portfolio éves létesítményüzemeltetési konferenciája. A szerdai rendezvényen felszólalók elmondták, bár nehéz területnek tartják a társasházi gazdálkodást, az mégis rengeteg lehetőséget tartogat. A legnagyobb kihívások között említették a közösköltség-tartozások magas arányát és nehéz behajthatóságát, valamint a tulajdonosok alacsony fejlesztési hajlandóságát.

A jegyzők jóhiszeműen ellenőrzik a társasházakat

Nem rontanak ajtóstól a társasházakba a jegyzők a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetsége (MTOSZSZ) rendezvényén elhangzott jegyzői tájékoztató alapján. Dr. Kasza Mónika, a ferencvárosi jegyzőség hatósági irodavezetője kiemelte, a jegyzők jóhiszeműen járnak majd el és alapvetően a feltárt hibák kijavítását kérik majd a lakóközösségektől és társasházkezelőktől.

A társasházkezelés felé nyit a Portfolio konferenciája

Első alkalommal fordít kiemelt figyelmet a társasházkezelésre a Portfolio ingatlanüzemeltetéssel foglalkozó konferenciasorozata, amelynek ezúttal a Sofitel Hotel Budapest ad otthont május 14-én, szerdán reggel 8 órától.